woensdag 11 april 2018


lente


Welkom

woensdag 2 mei komt de dierenarts op bezoek. Zo gauw  hij hier geweest is krijgt U de uitslag gezondheid enz.


Op 18 maart is er  in huize Nachtmerrie weer een  nestje kooikerhondjes geboren.Maaike is beschikbaar
een lief vrolijk teefje, goed gesocialiseerd
als u even naar beneden doorscrolled krijgt u een link waarin precies beschreven staat wat er met het pupje mee naar de nieuwe baas gaat en wat de garanties zijn.

wellicht heeft U belangstelling

mailen

telefoon   0594 641983

Het nestje bestaat uit 4 teefjes en 1 reutje, allemaal mooi getekende hondjes

de bevalling ging precies zoals het hoort en de kraamperiode kon een aanvang nemen. 

Zoals we allemaal weten was het erg koud in maart en ik vind het altijd veel leuker om de pups buiten te fotograferen, zodat ik deze keer de pups laat zien als ze bijna 3 weken  oud zijn.

2 teefjes, bijna drie weken oud, ze lopen op dit moment nog erg weinig, maar het was warm genoeg om eens even een frisse neus te halen.
En aan de linkerzijde ziet U de twee andere teefjes.
Gras hadden ze natuurlijk nog niet onder de voetjes gehad, maar er was hier toch wel enige interesse te zien.


En hieronder volgt het reutje.U ziet het wel, totaal geen interesse, onze vent verkeert op het plaatje in droomland en wordt niet bezig gehouden door grasvelden en wat er nog meer gebeurt. Inmiddels is dat al aardig verandert maar dat ziet U de volgende keer.Mama
maakt even gebruik van de gelegenheid om de benen te strekken, zoals U ziet heeft ze daar volledig de ruimte voor."Ik kan ook wel even stilstaan, kan U me wat beter bekijken""Mijn bazin zegt dat ik een heel lief hondje ben en mijn grootste hobby is buikje kriebelen.

Bovenstaand nestje is beschikbaar voor nieuwe bazen.

Wat kan U zoal verwachten als U beslist bij ons een hondje op te halen.

Hier klikken


16-04-2018

Het gaat uitstekend met de pups, morgen wordt het weer even warmer, het waait nogal en er moet natuurlijk buiten gespeeld worden.

Maarvader Spetter vermaakt zich prima.


18-04-2018
De pups laten zich de maaltijd goed
smaken.
23-04-2018


Het was zo warm, dat ik nu pas de pups op de computer plaats. Het was erg warm boven in ons huis, maar........hier zijn de lievelingen.Eerst maar even achter het hekje wat ook al bijna 50 jaar als pupbox mag dienen bij ons buiten in het gras.
De kinders waren toen de foto gemaakt werd 4 weken en 6 dagen oud, ze komen elke dag buiten, maar dan 1 tegelijk, dan kan ik leuke wandelingetjes met ze maken, ze lopen tijdens zo'n wandelingetje vlak bij je, want.........."ik ben toch nog maar een klein pupje en jij bent de grote baas".
Maar 5 tegelijk is natuurlijk veel leuker, en dan graag zonder hek, dan moet je wel even met twee man zijn, anders is het toch niet helemaal veilig, de pups kunnen van alles bedenken, het zijn echt kleine peutertjes.
Zoals U ziet, het gaat best met de peuters, ze vermaken zich prima. 

Mamma en Papa zijn er niet bij het feestje, want.........dat hoort in dit geval niet bij het socialiseren, De pups moeten alleen op mij letten , want het worden natuurlijk allemaal huisvriendjes van de mensen.

2 mei 2018,

Inmiddels is de dierenarts langs geweest, heeft alle hondjes onderzocht en gevaccineerd . De pups zijn inmiddels ook gechipt, allemaal kerngezond niets staat ze meer in de weg om naar de nieuwe baas te gaan.

wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten